• .
  • .
  • .
  • .

Portfolio

Mineur Design werd opgericht in juli 2011. Sommige webdesignontwerpen werden gemaakt door de oprichter voor het ontstaan van Mineur Design.

 

 

De website van Stephanie Focquet is door Kilian Mineur ontworpen voor de oprichting van Mineur Design.. Je vindt er een heleboel heerlijke luisterfragmenten! Zie www.stephaniefocquet.be!

Stephanie Focquet (°1987) heeft een masterdiploma muziektherapie in haar broekzak. Ze zit in haar masterjaren klassieke gitaar en deed een jaartje kleinkunst op Studio Herman Teirlinck. Ze werkt als muziektherapeut in Huis Perrekes (Geel) en geeft les in de Stedelijke Academie voor Muziek & Woord in Wilrijk. Ze zwerft op continue basis ons land rond, maar op het podium. Daar komt ze thuis.

Als singer-songwriter gaat ze tot het bot. Ze zoekt naar wat puur is en echt. Ze brengt het u rauw, gewapend met een piano of een gitaar en haar stem.  Zelf omschrijft ze haar songs als volgt: Het zijn de polaroids van mijn bestaan: wat ik zie, wat ik hoor, wat mij raakt, wat mij stoort, wat me warm maakt, wat me koud, wat ik poog te haten en waar ik het meest van houd.

 

De website van het saxofoonkwartet CeDeL is door Kilian Mineur ontworpen voor de oprichting van Mineur Design. Op de website staan oa. heel wat luisterfragmenten. Zie www.cedel.be!

Het C(Cverle Coopman)  D(De Keyser) L(Lagacie)-saxofoonkwartet is een eigenzinnig, jong saxofoonkwartet. Ze ontmoetten elkaar in 2009 in het Lemmensinstituut te Leuven (Hogeschool voor Wetenschap en Kunst). Elk van hen is actief  in binnen- en buitenland. Onderling werkten ze als freelance-saxofonist mee aan producties van het Nationaal Orkest van België, het Vlaams Radio Orkest, DeFilharmonie, het orkest van de Munt, het Hagelands Wind Orchestra, The European Sax Ensemble, het Spectra Ensemble, het Hermes Ensemble. Elk van hen werd laureaat en won diverse prijzen in verschillende wedstrijden zoals de “Adolphe Saxwedstrijd” te Dinant, de “Yamaha Contest 2007″ te Hamburg(Duitsland), de “Adolphe Saxwedstrijd” te L’Hay Les Roses (Frankrijk).

 

 

De website van AppartementTenerifeHuren.be werd ontworpen door Kilian Mineur voor de oprichting van Mineur Design. Via de website worden 6 luxe appartementen verhuurd in Tenerife.

 http://www.AppartementTenerifeHuren.be

 

 

 

 

 

De website van Mineur Typing Office werd ontworpen door Kilian Mineur voor de oprichting van Mineur Design. Mineur Typing Office is een dactylografisch bureau uit Gent.

 http://www.MineurTypingOffice.be

Uw website voor € 295!

Wij ontwerpen een eenvoudige website vanaf 295 euro, alle kosten inbegrepen!