• .
 • .
 • .
 • .

Nieuw webdesign

Logo voor MineurDesign!

Een eigen logo voor MineurDesign mocht niet ontbreken. Dit is het resultaat geworden!

Nieuwe website voor Mineur Design!

Er is even wat werk aan geweest maar nu is de gloednieuwe website van Mineur Design toch eindelijk klaargeraakt. U vindt vanaf nu hier heel wat info en op deze pagina worden de bezoekers oa. geïnformeerd over nieuwe realisaties.

Website AppartementTenerifeHuren.be

De website AppartementTenerifeHuren.be werd in 2009 online geplaatst door Kilian Mineur. Via de website worden momenteel 6 appartementen verhuurd in het zuiden van Tenerife – Costa del Silencio.

Website MineurTypingOffice.be

De website MineurTypingOffice.be werd in mei 2011 door Kilian Mineur online gezet voor zijn tante die al jaren zaakvoerder is van het dactylografisch bureau ‘Mineur Typing Office’. MineurTypingOffice.be is een eenvoudige statische website.

Website StephanieFocquet.be

De website van een goede vriendin werd in mei 2011 ontworpen door Kilian Mineur. Stephanie Focquet maakt fantastische songs die zeker het beluisteren waard zijn: http://www.stephaniefocquet.be

StephanieFocquet.be is een Content Management Systeem waarop Stephanie heel makkelijk zelf wijzigingen kan aanbrengen.

Website Cedel.be

De website Cedel.be werd in 2009 door Kilian Mineur ontworpen voor enkele vrienden die net een saxofoonkwartet hadden opgericht. Ondertussen behoort dit kwartet tot een van de beste in zijn soort en hebben ze heel wat van de belangrijkste wedstrijden ter wereld gewonnen. Op de website staan oa. heel wat luisterfragmenten. Zie www.cedel.be!

Cedel.be is een Content Management System waarop men makkelijk zelf wijzigingen kan aanbrengen.


                   

Uw website voor € 295!

Wij ontwerpen een eenvoudige website vanaf 295 euro, alle kosten inbegrepen!